• DOLAR 32.607
  • EURO 34.745
  • ALTIN 2497.519
  • ...
Şanlıurfa Müftüsü: `Gençlerin geleceği gereken yapılacak`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık, Müftü Yardımcısı Mustafa Erdem ve Haliliye İlçe müftüsü İ.Halil Okulu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız’ı ziyaret etti. 

Ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu söyleyen Ertuğrul Yıldız, gençlik için her zaman İl ve ilçe müftülükleri ile işbirliği içinde olacaklarını söyledi. 

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, hedeflerinin ülke için yararlı ve proje üreten bir gençlik olduğunu belirterek, “Biz gençlerin gönül dünyalarına girmek istiyoruz.” dedi.

İl Müftülüğü’nün gençlere verdiği destekler manevi açıdan gençlere çok yardımcı olduğunu belirten Yıldız, bu destekten dolayı Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık’a teşekkür etti. 

`Her zaman işbirliği içinde olacağız`
Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık da, Yıldız’ın gençlik konusundaki düşüncelerini destekleyerek 2 kurumun da gençliğe büyük önem verdiğinin altını çizdi. 

Müftü İhsan Açık, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümle gençlik konusunda her zaman iyi ilişkiler ve işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Gençlik bizim için çok önemli ve bunun için gençlere çok özel bir ilgi gösteriyoruz. Gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak tutulması ve spor ile gençlik merkezlerindeki yararlı etkinliklerde rol oynamaları için bizde üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız.” şeklinde konuştu.  (Sedat Kuşulay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir