• DOLAR 32.318
  • EURO 35.143
  • ALTIN 2291.521
  • ...
İdil  HÜDA PAR, seçim çalışmalarını kamuoyu ile paylaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK- İdil HUDA PAR İlçe teşkilatı, seçim sürecinin başından bu yana yaptıkları çalışmaları hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.

Seçim hazırlıkları kapsamında şu ana kadarki çalışmalarını anlatan İlçe Başkanı Mehmet Hamit Ersoy, “ilk başta ilçe merkezinde ayırt etmeksizin 5 grup halinde her grup 4-5 kişi olmak koşuluyla ailelerin yüzde 99`unu ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde İslami nezaketlere uyarak gerçekleştirdik. Bazılarında oturduk, bazılarına da kapının önünde hem parti tanıtımını yaptık, hem de bröşürlerimizi ailelere takdim ettik okumaları için. Bunu yaparken de İslami kural ve kaidelere riayet ederek yaptık.  
                                                                                                                   
Bu aşamadan sonra ilçenin ileri gelenlerinin tümüne gittik.İlçenin tüm imamlarına,tüm kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulunduk.

Ayrıca, ilçeye bağlı yaklaşık 100 köy ve mezraya ulaştık. en ucra köye veya dağdaki mezraya kadar ziyaretlerimizi gerçekleştirdik.Hatta bazı köylere 3-4 sefer ziyaret  ettik.

Her zaman olduğu gibi seçim sürecindede her bir üyemiz nerede bir akraba ve dostu varsa onlara gidişimiz oldu.Özellikle böylesi ziyaretlerde sıcak ortamların oluştuğu görüldü.Taziye ve hasta ziyaretlerimizi gerçekleştirdik.

Seçim Bürosunu açtık halkın büroya gelişleri yoğunluk kazandı. Seçime yaklaştıkça faaliyetler yoğunlaşırken halkın HUDA PAR `ın Teşkilat binasına ve seçim burosuna gelişleri yoğunluk kazandığı görülmektedir.

Mart ayına girdiğimizden beri bizim seçim anons arabamız her   gün bir kaç sefer idil ilçesinin tüm caddelerini boydan boya dolaşıp Parti marşları eşliğinde anonslarımızı yapmaktadır. Seçim çalışmalarımızı duraksamadan yoğun bir şekilde yapmaktayız.” şeklinde  konuştu.

(Mehmet Şerif Aşkın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir