• DOLAR 32.602
  • EURO 34.766
  • ALTIN 2496.887
  • ...
Başbakan Erdoğan Mardin`de
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "DAP" ile Mardin’e geldi. Başbakan Erdoğan`ı Mardin Havaalanı`nda eski İçişleri Bakanı Muammer Güler, Milletvekilleri Abdurrahim Akdağ, Gönül Bekin Şahkulubey, Vali Dr. Ahmet Cengiz, Emniyet Müdürü Mehmet Şahin ile bir grup partili karşıladı.

Başbakan Erdoğan`a eşi Emine Erdoğan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile eski AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış eşlik ediyor.

Havaalanından Mardin şehir merkezine Başbakanlık otobüsüyle gelen Erdoğan, İstasyon semtinde kendisini karşılayan vatandaşlara el salladı.

Mardin Karayolu Meydanı`nda yapılan miting alanında geniş güvenlik önlemi alındı. Alana asılan dev pankart dikkat çekti. Kürtçe, Süryanice,  Arapça ve Türkçe yazılı pankartlarla süslenen meydanda vatandaşlar üç ayrı güvenlik noktasından sonra ancak miting alanına geçebiliyor. 

Başbakan Erdoğan, mitingin yapıldığı Vali Ozan Caddesi üzerindeki Karayolu Parkı’nın bulunduğu meydanda halka hitap ediyor. (M. Salih Keskin/M. Sait Başaran – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir