• DOLAR 32.598
  • EURO 34.793
  • ALTIN 2497.777
  • ...
Polis komplosunun görüntüleri basına yansıdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Geçen hafta Cuma gecesi polisin bir kişiye yönelik takındığı hukuk dışı tavrı ortaya çıkaran görüntüler basın yansıdı.

Basına düşen güvenlik kamerası görüntülerinden polisin hırsızlıkla suçladığı gencin suçsuz olduğu açıkça ortaya çıkıyor.

 Basına yansıyan görüntülerde saat 01.40 sıralarında dernek önünde gezinen dernek gönüllüsü İ.Ç’nin hırsızlıkla hiçbir ilgisinin olmadığını, hırsızlık olayının yaşandığı saatlerde olay yerinde bile olmadığını ortaya çıkarıyor.

 Yaşandığı iddia edilen hırsızlık olayını yapmış gibi görünen ve kaçtıkları kamera görüntülerine yansıyan kişilerin ise kaçışlarının pek de öyle polisten kaçıyormuş gibi olmadığı dikkatlerden kaçmadı.

 Dikkatlerden kaçmayan bir diğer husus ise, kaçanların iki kişi olmasına ve fiziki olarak da İ.Ç’ ye benzememelerine rağmen polisin, ‘ben seni tanıyorum’ diyerek İ.Ç’yi kovaladığı kişiler olduğunda ısrar etmesi.

 Ayrıca polisin, olay yerinde bulunanların ‘kameralara bakalım’ ısrarına rağmen kameralara bakmayı ret etmesinin suçsuz insanları mağdur ettiği gerçeğini ortaya koyuyor. (Fikret Özkan  - İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir