• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
HÜDA PAR Kızıltepe`de halkla buluşacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN- Hür Dava Partisi HÜDA PAR Kızıltepe (Qoser) İlçe Teşkilatı 13 Mart Perşembe günü halkla buluşma etkinliği düzenleyecek. HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun da katılacağı açık hava toplantısı, saat 14.30 da Özgürlük Meydanında gerçekleşecek. 

Halkla buluşma etkinliğine Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Temel, Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fadıl Şani ve Genel İstişare Kurulu (Gik) Üyesi Şehzade Demir de katılacak. 

Yapılacak etkinlik hakkında bilgi veren Kızıltepe ilçe Teşkilat Başkanı Burhan Aydın, “Şimdiye kadar yaptığımız seçim çalışmalarımızı halkımıza giderek yaptık. Yarın ise genel başkan ve başkan yardımcılarımızın teşrifiyle açık hava toplantısı düzenleyeceğiz. Genel başkanımızı saat 13.30 da Atak Kolejinin yanında üye ve gönüllülerimizle karşılayacağız. Atak kolejinden konvoy halinde şehir turu yapıldıktan sonra saat 14.30 da Kızıltepe özgürlük meydanında programımız başlayacak tüm halkımızı programa davet ediyoruz.” açıklamasında bulundu. (Mehmet Aslan-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir