• DOLAR 32.381
  • EURO 35.094
  • ALTIN 2326.93
  • ...
AK Parti Artuklu Seçim Bürosu`na saldırı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Artuklu Adayı Serdal Yay`ın Yeniyol Caddesi’nde açtığı ve 15 gün önce de saldırıya uğrayan Seçim Koordinasyon Merkezi’ne yüzleri kapalı bir grup birkez daha saldırdı.

20 kişilik yüzü poşularla kapalı grubun taşlı-sopalı saldırısında kepenkleri zarar gören Seçim Koordinasyon Merkezi’nin camları kırıldı. Seçim Bürosu’nun kapalı olduğu öğrenildi. 

Çevredeki vatandaşların olayı polise bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis gönderildi. Olay yerine gelen polisler bölgede güvenlik önlemi alarak olayla ilgili soruşturma başlattı. 

AK Parti Artuklu Belediye Başkan Adayı Serdal Yay ise "Başbakanımızın gelişi öncesi kaybettiklerini hazmedemeyenler bir kez daha seçim büromuza saldırdılar. Bu saldırılar halkımızın iradesine yapılan bir saldırıdır. Bizler seçimlere bir bayrak yarışı gözü ile bakıyoruz. Kim Mardin`e kim Artuklu`ya daha çok hizmet yapar gözü ile bakıyoruz. Yaşanan bu olay bizi üzdü. Halkımız da bu olayın şahididir. Bu saldırı bize değil halkın iradesine yapılan bir saldırı olarak görüyoruz. Bizler Saraçoğlu Mahallesinin sıkıntılarını daha çok dinlemek burada vatandaşlarımızla birlikte olmak için seçim büromuzu açtık. Ama demek ki bunu daha hazmedemeyenler var. İnşallah bu olaylar bir daha yaşanmaz. Olay yerine emniyet ekipleri geldi, incelemelerde bulundu.

Kimseden şikâyetçi olmadık ancak böyle saldırılar, Mardin`in ruhuna yakışmıyor. Mardin`in birlik beraberlik atmosferi bu değil.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir