• DOLAR 32.509
  • EURO 34.582
  • ALTIN 2498.914
  • ...
MÜSİAD`dan siyasi partilere sağduyu çağrısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Daha önce MÜSİAD’a nezaket ziyaretinde bulunan AK Parti, BDP, HÜDA PAR ve Saadet Partisi’ne iade-i ziyarette bulunan MÜSİAD heyeti, yaklaşan seçimler konusunda partilerin adaylarıyla görüş alışverişinde bulundu. 

Ziyarette MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet Ali Dündar ile Yönetim Kurulu Üyeleri M. Nurettin Kassap, Aydın Baran, Şehmus Yusufoğlu, Ercan Erbek ve Abdurrahman Kılıç hazır bulundu.  

Ziyaretler ile ilgili bir açıklama yapan MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet Ali Dündar, seçim süreciyle ilgili partilerin yetkilileri ile süreci konuştuklarını dile getirdi. Dündar “Yaklaşan yerel seçimler vesilesiyle Mardin’deki parti seçim bürolarını ziyaret ettik.

Daha önce bizi ziyaret eden AK Parti, BDP, HÜDA PAR ve Saadet Partisi’ni ziyaret ederek kendileri ile çalışmaları hakkında sohbet etme imkanı bulduk. Bu süreçte cereyan eden küçük çaplı istenilmeyen olaylardan duyduğumuz endişeyi dile getirdik.

Mardin’de siyaset arenasındaki tüm parti yöneticilerinin bu süreçte sağduyulu davranması en büyük temennimizdir.

17 Aralık operasyonuyla ülkede yapılmak istenen siyasi karışıklık ile siyaset mühendisliği girişimleri seçim ortamımızı germeye yönelik hareketleri arttırmaya dönük olmuştur.

Demokratik bir seçim atmosferi Mardinlilerin en temel hakkıdır. Bu hakkı gasp etmeye dönük her türlü girişim ve provokasyon tarafımızdan şiddetle kınanmaktadır.

Siyasi partilerimizin aday ve yöneticilerinin bizimle aynı temennileri paylaşmış olması bizleri sevindirmiştir.” dedi.

(M. Salih Keskin – İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir