• DOLAR 32.501
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2435.481
  • ...
YBO öğrencileri Diyarbakır'ı gezdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Yatılı Bölge Okullarında okuyan öğrencilere yönelik  SODES projesi kapsamında yürütülen Can Suyu-2 Projesi kapsamında Çermik, Lice ve Silvan YBO’larında okuyan öğrenciler Diyarbakır’ı gezdirildi.

 

Sabah kahvaltısıyla başlayan programda sırasıyla, Cahit Sıtkı Tarancı Müzesi, Ahmet Arif Müzesi, Dört Ayaklı Minare, İç Kale, Hz. Süleyman’ın Türbesi, 27 sahabenin kabirlerinin bulunduğu Sahabe Şehitliği, On Gözlü Köprü ve Keçi Burcu’nu ziyaret eden öğrenciler son olarak da İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Hadi Ağırbaş’ı ziyaret etti.

 

“YBO’lu öğrencilerimizi seviyoruz”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ağırbaş, “ Biz özellikle YBO’lu öğrencilerimizi seviyoruz. Sizleri geleceğin belediye başkanları, valileri olarak görüyoruz. Çünkü gününüzün 24 saati eğitim ve öğretimle geçiyor. Böylece memlekete yararlı birer birey olmak için de daha fazla vakit bulabiliyorsunuz. Bugün hepiniz güzel şehrimiz Diyarbakır’ın birçok yerini gezdiniz. Umarız ilimizi beğenmişsinizdir. Ve bu gezi, geleceğe dair ufkunuzu açmanızda sizlere yardımcı olmuştur.” dedi.

 

İlçelerden gelen yatılı öğrenciler gezide emeği geçen herkese teşekkür etti.(Yunus Emre - İLKHA)

                                                                                 

Bu haberler de ilginizi çekebilir