• DOLAR 32.515
  • EURO 34.602
  • ALTIN 2504.544
  • ...
Rize`de Kitap okuma etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

RİZE- Rize İl Öğrenci Meclisinin başlattığı kitap okuma etkinliğini Perşembe günü saat 13.30’de başlayacaktır. 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Merkez Öğrenci Temsilcisi Nurullah Güler, kitap okuma etkinliğini  Çaykur Rize Stadyumunda düzenleyeceklerini  belirti. 

Daha önce İstanbul’da gerçekleşen etkinliğin büyük beğeni kazandığını ifade eden Güler, “Daha önce İstanbul’da da böyle bir etkinlik yapılmıştı. Oraya yirmi bin kişi katılmıştı. Biz de bu sayıyı yavaş yavaş yükseltmek istiyoruz.” dedi. 

Rize’de ilk olacak olan bu etkinliğe başta Gençlik ve Spor Müdürlüğünden Mustafa Çelik ve diğer okullar yardımcı olduğunu söyleyen Güler, “Bu birinci düzenleyeceğimiz etkinlik olacak bunu düzenlerken diğer okullardan, Milli Eğitim ve Gençlik ve Spor Müdürlüğünden Mustafa Çelik’ten yardım aldık.”  İfadelerine yer verdi. 

Güler etkinlik ile ilgili olarak daha sonra şöyle devam etti: “Gençlik ve Spor Müdürlüğünden Mustafa Çelik stat ve afiş ayarlamasında bize çok yardımcı oldu. Milli Eğitim, diğer okullara duyurma anlamında ve manevi yardım sağladı. Davetiye broşür yardımında bize iş adamları yardım etti.” 

Hedeflerinin okumayı sevenleri bir araya getirmek olduğunu belirten Güler, belediyenin ücretsiz dolmuş sağlayacak her okuldan öğrenci taşınacağını söyleyerek, “Hedefimiz okumayı seven öğrencileri bir araya getirmek ve halka enjekte etmektir. 1 saat sessiz ortamda o monoton ortamda tribünlerin bağırışından çağırışından kurtarıp sessiz kitap okumak istiyoruz.” İfadelerini kaydetti. 

(İlyas Tunç-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir