• DOLAR 32.379
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2325.951
  • ...
Başbakan Erdoğan Kürtçülük için BDP`ye oy verilmez
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS-Bitlis’te yaptığı mitingde BDP’ye yüklenen Başbakan Erdoğan, “kendisini Kürtlerin temsilcisi görenler, bugüne kadar Kürtlere ne hizmet yaptı” diyerek BDP’nin hizmet yapmadığını söyledi. 

BDP belediyeleri halka hizmet etmiyor
BDP belediyelerinin halka hizmet yapmadığını söyleyen başbakan Erdoğan “BDP bugüne kadar ne yapmış? Bunların bulundukları belediyelerde halka hizmet anlamında ne var? Bakınız bunlar çıkıp biz Kürtlerin temsilcisiyiz diyorlar.Bunu diyenler ne hizmet verdiler? Beş yılda Tatvan’da ne gördünüz?  Beş yıl boyunca Tavanlı kardeşlerim hizmetten mahrum kaldılar” dedi. 

BDP’nin hizmet diye bir derdi yok
Belediye demek hizmet ve ortaya konulan bir eser olduğu hatırlatmasında bulunan Erdoğan, “Var mı eserleri? Son 10 yılda Bitlis bizden gördüğü yatırımları tarihinde gördün mü? BDP’nin hizmet denilen bir derdi olabilir mi? Kürtçülük adına buraya oy verilir mi? Türkü Türk olduğu için sevmiyorum. Kürdü Kürt olduğu için sevmiyorum. Beni yaradan Allah sizleri de yarattığı için seviyorum. Bizim aramızdaki bağ buradan geliyor.” İfadelerini kullandı. (Şükrü Tontaş-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir