• DOLAR 32.51
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2434.749
  • ...
HÜDA PAR:`Tüm gayret ve çabamız insanlığın kurtuluşudu içindir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Hür Dava Partisi  Hani İlçe Teşkilatı,  Kayapınar ilçe  teşkilatı ile birlikte  Diyarbakır’da oturan Hanililerle ortaklaşa bir seminer düzenledi.

 Saat 19:00’da  Kayapınar seçim bürosunda düzenlenen seminere  HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir belediye başkanı M.Hüseyin Yılmaz, Bağlar Belediye Başkan Adayı Vedat Turgut, Yenişehir Belediye Başkan Adayı Fikri Karavil, Hani Belediye Başkan Adayı M.Sıddık Akyıldırım , Kayapınar Belediye Başkan adayı Şaban Dalgın, Molla Muzaffer  Karavil ile Hani ilçe teşkilatı  katıldı.

 Seminer Hüseyin Narçiçek’in okuduğu  Kuran-I Kerim tilaveti ile başladı.
Kur’an tilaveti sonrasında HÜDA PAR bağlar belediye  Başkanı Vedat Turgut yaptığı konuşmada,  HÜDA PAR’ın  kuruluş  süreci  ile parti üye ve gönüllülerinin İslami davadaki fedakar çalışmalarına değinerek   " Tüm gayret ve çabamız insanlığın kurtuluşu içindir. Doğru yolda  ve istikamet üzere yol almaktır. Özellikle bölgemiz maddi ve manevi büyük bir çöküntü içindedir. Halkımızın maddi ve manevi olarak ilerleyebilmesi bu çöküntünün son bulması inşallah bizimle olacaktır. Bu görev bize yüklenmiştir. Görevimizin ağırlığını ve sorumluluğumuzu biliyoruz. Allah`a (cc) dayanıp bu görevin üstesinden gelmeye çalışacağız." dedi

 Daha sonra söz alan Kayapınar  HÜDA PAR Belediye Başkan Adayı  Şaban Dalgın,  Hür Dava Partisi’nin amaç ve hedeflerine değinerek,  HÜDA PAR’ın en önemli özelliklerinden biri de iyiliği emredip kötülükten sakınmaktır.  Biz mevcut partiler arasında İslami referans alan  tek partiyiz” dedi.

 HÜDA PAR Hani Belediye Başkan Adayı M.Sıddık Akyıldırım ise, Hanili olduğunu belirterek,  temel gayelerinin dürüst belediyecilik olduğunu, bu mazlum halkı hiçbir şekilde kandırmayacaklarını ve yalan söylemeyeceklerini vurgulayarak,” İçinizden çıkmış biri olarak her bir kardeşimiz elinden gelen desteği vererek Hani’de  belediye seçimini kazanarak hizmet etmek istediklerini  vurguladı.

Son olarak söz alan HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Yılmaz ise ,   “Hüda Par olarak çıkmış olduğumuz bu yol, kutlu bir yoldur. Halkımız gerçekten hizmete muhtaç durumdadır. Bu hizmeti götürecek kadrolar olarak bizleri görmektedirler. Zira basından ve halktan duyduğumuz kadarıyla halkımız büyük bir beklenti içindedir" dedi. 

 Daha sonra Hani merkez ve köylerinde  yapılan faaliyetler hakkında bilgi alınarak karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

 Seminer  Molla Muzaffer Karavil Hoca’nın okuduğu dua ile son buldu.  (İLKHA)     

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir