• DOLAR 32.534
  • EURO 34.824
  • ALTIN 2488.226
  • ...
Ufak at civcivler yesin
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mehmet Zülfi Tan / Haber Yorum

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi`nden çıkışında, gazetecilere yaptığı açıklamada;

"Türkiye`yi şeyhler, müridler, dervişler, meczuplar, cemaatler ülkesi haline getirmek için Ergenekon`a hapsedildik. Cemaatlerin, tarikatların kökünü kazıyacağız. Cumhuriyeti ayağa kaldıracağız" , "Bizi içeri hapsettiler Türkiye`yi bölmek için. Türkiye`yi böldürmeyeceğiz. Hükümet olacağız. Perinçek, bu davaların özünün Türk milleti olduğunu ifade etti.

Aç tavuk kendisini darı ambarında zan edermiş. Perinçek de bir anda kendini kahraman, ulu önder zan etmiş olmalı ki, naralar atmaya başlamış.

Bu lafları diyenlerin ne ilki nede sonuncusu olacaksın. Daha önce de bu lafları çok duyduk. "İslam`ı yok etmek için otuz yıla ihtiyacımız var" diyenleri mi dersin, "Dini ve namusu olanlar kazanamaz fakir kalmaya mahkumdur" diyenleri mi dersin, "benim siyasi hayatıma mal olsa da bu yasaları çıkaracağım" diyenleri mi dersin. Tarihin çöplüğü haddini bilmez bu zavallı horozların Azrail tarafından kesilmiş başları ile doludur.

Dün kendini bir nemrut ve firavun olarak gören bu zavallı yaratıklar şimdi cehennemin derelerinde cayır cayır yanıyorlar. Arkalarından da insanlara yaptıkları zulümden dolayı lanetle anılıyorlar.

Senin atan Ebu Cehil ve Ebu Lehep`ler de bunu çok söylediler ama ne yazık ki söylemleri kursaklarında kaldı.

Senin vatanseverlik naraları atmana da hiç şaşırmadık. Vatan bölünüyormuş elden gidiyormuş! Bizde inandık! Senin "vatanı bölüyorlar" diye idda ettiklerinle yıllarca nasıl kol kola girip bu vatanın altına dinamit koyduğunu bilmeyen mi var? Bu vatanın evlatlarının kanı üzerine yürüttüğünüz kirli siyaseti sadece size tabi olan bir avuç tatlı su solcularından başka bilmeyen kaldı mı? Siz kendi bir avuç menfaatiniz için bu ülkenin insanlarını birbirine boğdurmaya hiç çekinmezsiniz. Tarihiniz bu karanlık eylemlerinizle kararmıştır.

Şimdi çıkmış bize vatan, millet, Sakarya naraları atıyorsun. Cemaatlerin kökünü kazıyacağını, vatanı böldürmeyeceğini söylüyorsun. Geç bu hikayeleri. Sen bunun tam tersini söyle de o zaman inanalım.

Tabi, cemaatler bu ülkede kökünü kazıdıkları için normaldir sendeki kuyruk acısı. Doğuda ve batıda senin gibi bu acıyı duyanlar çok. Allahın izniyle bu acıyla da öleceksiniz, İslam düşmanı atalarınız gibi.

Boyundan çok büyük laflar ediyorsun. Ben de diyorum ki "ufak at çivcivler yesin." Yutamayacağın lokmaları ağzına alma, sonra boğazında kalır boğulursun. Büyük lafların da altında kalır boynunu kırarsın! Benden söylemesi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir