• DOLAR 32.604
  • EURO 35.06
  • ALTIN 2430.598
  • ...
Konya Umut Der`den 75 aileye yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Geçtiğimiz yıl kurulan ve Konya’da yaptığı yardımlarla adından sık söz ettiren, Konya Umut Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Şubat ayında da muhtaçların yüzünü güldürmeye devam etti.

Şubat ayı faaliyet raporunu kamuoyuyla paylaşan Konya Umut Kervanı Muhtaçlar ile Yardımlaşma Derneği, Şubat ayında 75 aileye yardımda bulunduğunu açıkladı.

Umut Kervanı Platformu üyesi olan dernek adına açıklamada bulunan Konya Umut Der Başkanı Halit Ödemiş, “Dernek olarak Şubat ayında 75 aileye yardımda bulunduk. Bu yardımların mali değeri 4 bin 237 liradır. Bize destek veren hayırsever vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Yardımlarının devamını diliyoruz.” dedi.

Suriye’deki iç savaştan canını kurtarıp ülkemize sığınan mültecilere de yardım ettiklerini kaydeden Ödemiş, “Suriyeli mülteciler bir evde 2-3 aile kalıyor. Çok zor şartlarda yaşam mücadelesi veriyorlar. Son günlerde bizden yardım talebinde bulunan muhtaç ailelerin sayısında artış var. Bu konuda yardımsever Konyalılardan destek bekliyoruz.”dedi. (İsmail Yılmaz- İLKHA)

 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir