• DOLAR 32.382
  • EURO 34.996
  • ALTIN 2325.62
  • ...
HÜDA PAR sandık müşahitlerini bilgilendirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman İl Teşkilatı, saat 12.30’da mahalle ve köy temsilcileriyle sandık başkanları bilgilendirme toplantısı yaptı.

Toplantıya HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları İsa Aydın ve Cemal Çoban, HÜDA PAR GİK Üyesi Avukat Serkan Ramanlı, parti yetkilileri ve partililer katıldı.

Açılış konuşması yapan HÜDA PAR GİK Üyesi Avukat Serkan Ramanlı, partilerinin bir menfaat değil, bir dava partisi olduğunu söyleyerek, öncelikle oy derdinde olmadıklarını amaçlarının insan kazanmak olduğunu belirtti.

Sadece seçimden önce değil seçimden sonra da halka gidip varsa sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek gerektiğini ifade eden Ramanlı, “Bizler 15 ay önce kurulmuş yeni bir partiyiz. Bu anlamda birçoğumuz yönetim kadrolarımız dahil ilk kez seçime gireceğiz ve herhangi bir tecrübemiz de yoktur. Ama bu tecrübesizliğimizi biz eğitim çalışmalarımızla ve geçmişte farklı partilerde yahutta sandıklarda görev aldığımız seçimlere ilişkin tecrübelerimizi birbirlerimize aktararak inşallah bu tecrübesizliğimizi bu şekilde tedavi etme yoluna gideceğiz.” dedi.

Açılış konuşmasından sonra teknik bilgilendirmelerde bulunan Ramanlı, slayt gösterimi eşliğinde seçim günü yapılacak oy verme işlemlerinin adil, sağlıklı ve gerçeğe uygun biçimde sandığa yansıması için uygulanması gereken kurallar hakkında bilgilendirme ve partilerinin sandık müşahitlerinin görev ve sorumluluklarının neler olduğu hakkında bilgi aktardı.   (M.Fatih Akgül - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir