• DOLAR 32.518
  • EURO 34.831
  • ALTIN 2428.977
  • ...
Lise öğrencisinden 3 gündür haber alınamıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Van’ın Muradiye ilçesi Köşk köyünde ikamet eden 16 yaşındaki, Anadolu Öğretmen Lisesi 10.Sınıf öğrencisi Efekan Toklar’dan 3 gündür haber alınamadığı belirtildi.

 

Konuyla ilgili olarak İLKHA’nın ulaştığı Baba Mehmet Emin Toklar ellerinden geleni yaptıklarını ancak en ufak bir ipucuna dahi ulaşmadıklarını belirterek çocuğunun bulunmasını istiyor.

 

“5 Mart’tan bu yana oğlumdan haber alamıyorum”

Oğlunun Muradiye ilçesi Anadolu Öğretmen Lisesi 10.Sınıf öğrencisi olduğunu ve 5 Mart Çarşamba günü sabah okuldan kaçtıktan sonra kendisinden haber alamadıklarını anlatan baba M. Emin Toklar, “Oğlum sabah saat 08.00’da okula gitmiş ancak derslere girmemiş. Bir arkadaşı ile okuldan kaçarak Muradiye Hükümet Konağı’nın bulunduğu araya gelmiş orada arkadaşından ayrıldıktan sonra kaybolmuş. Arkadaşı onunla oraya kadar geldiğini daha sonra yanından ayrıldığını söyledi. 5 Mart’tan bu yana oğlumdan haber alamıyorum.” dedi.

 

“Yetkililerin ellerinden geleni yapmalarını ve çocuğumun bulunmasını istiyorum”

Çaresiz baba, oğlunun bulunması için ellerinden geleni yaptıklarını ancak şu ana kadar herhangi bir ipucuna dahi rastlanmadıklarını belirterek, “Elimizden geleni yaptık gerekli yerlere başvurduk ama sanki yer yarıldı çocuk içine girdi. Yetkililerin ellerinden geleni yapmalarını ve çocuğumun bulunmasını istiyorum. İki çocuğum var. Biri engellidir. Okuldaki bir sorundan dolayı çocuğumu biraz korkuttum. İstanbul’daydım öğretmeni ile tartıştığı için biraz kendisini korkuttum. Geldiğim gün kayboldu. Hiçbir yerde bulamıyoruz. Telefonu evde bırakmış kimliği falan evdedir. Kitaplarını okulda bırakmış üzerinde Muradiye Anadolu Öğretmen Lisesi üniforması var başka bir şey de almamış.” Diye konuştu.

 

Vatandaşlara ve yetkililere seslenen baba Toklar, oğlunu bulanların Allah rızası için 0535 625 24 73, 0535 974 4335, 0541 696 4829 numaralı telefonlardan kendilerini ulaşmasını istiyor. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir