• DOLAR 32.591
  • EURO 34.852
  • ALTIN 2508.218
  • ...
HÜDA PAR Van halkıyla buluşmaya hazır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - HÜDA PAR Van İl Başkanlığı, yarın Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu’nun katılacağı ‘Halkla Buluşma Mitingi’ için hazırlıklarını tamamladığını duyurdu.

HÜDA PAR Van İl Başkanlığı tarafından yarın saat 13.00’te Beşyol civarı parti binası önünde düzenlenecek olan miting için çalışmalarını tamamladı.

“Barış içerisinde bir miting yapmak istiyoruz”

Konuyla ilgili olarak İLKHA’ya bilgi veren HÜDA PAR Edremit Belediye Başkan Adayı Fevzi Doğan, çalışmalarının aylar öncesinde başladığını belirterek, “Parti olarak 9 aylık bir süreçtir geceli gündüzlü çalışıyoruz. Çalışmalarımız kapsamında gitmediğimiz mahalle, köy ve belde kalmadı. Allah’a hamd olsun halkımız bizleri büyük bir teveccühle karşıladı. Seçimlere doğru yaklaşırken 9 Mart Pazar günü Genel Başkanımız Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu’nun da katılımı ile Beşyol civarı il binamızın önündeki alanda geniş katılımlı bir miting yapmayı planlıyoruz. Bu sayede inşallah çalışmalarımıza da yeni bir ivme kazandırmış olacağız. Allah izin verirse yarın saat 13.00’da mitingimiz başlayacak. Başkanımızı karşılamak için bir konvoy oluşturacağız inşallah. Konvoyumuz Ziraat Meslek Lisesi, F tipi cezaevi civarında hareket edecek. Burada genel başkanımızın gelişi ile güzel bir miting gerçekleştireceğiz. Barış içerisinde kimseyi incitmeden ve kimsenin de bizi incitmesine izin vermeden bu meyanda güzel bir etkinlik yapmak istiyoruz.” dedi.

“Tüm halkımızı mitingimize tekrar davet ediyoruz”

Van’ın köylerine kadar hemen hemen her tarafta bastırdıkları el ilanları ile halkı mitinge davet ettiklerini ifade eden Doğan, “Bire bir halkımızı davet ettik. Bunun yanında STK temsilcileri, Kanaat önderlerimizi de davet ettik. Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin. Burada halkımıza sevgilerimiz saygılarımızı sunuyoruz. Sizlerin vasıtasıyla da yarım tüm halkımızı mitingimize tekrar davet ediyoruz” diye konuştu.

Bu arada miting alanında da çalışmaların tamamlandığı gözlenirken, halkın yoğun katılımı bekleniyor.

(Murat Dalgın, Cihad Coşar-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir