• DOLAR 32.44
  • EURO 35.43
  • ALTIN 2330.66
  • ...
Antidemokrasi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Demokrasi sözlükteki anlamı eşitlik, adalet olsa da günümüzde pek öyle değil. Demokrasi kelimesi Haçlı seferleri ile günümüzdeki anlamına dönüştürülmüştür. Yani batının yalan makinesinden çıkan bir sözlüktür.
Batı ülkeleri demokrasi kelimesini kullanıp elini kolunu sallayarak İslam beldelerine giriyorlar.
Neden?
 

Aslında bu hedefleri yolunda kullandıkları siyasi bir taktiktir.
‘‘Demokrasi götürüyoruz’’ deyip dünya kamuoyunu susturuyorlar. Zaten ondan sonra olan olayları dünya kamuoyu görmemezlikten geliyor.
Eski haçlı seferlerinde ki ve birinci dünya savaşında ki sömürge ve mandacılık ideolojisini devam ettirmek için resmen kelime cambazlığı yapıyorlar.
Acaba gerçekten demokrasi mi getirdiler?
 

Bir örnekle başlayacağım. Amerika Irak a girdiğinde halkın dinini, ırzını, kültürünü, yer altı kaynaklarını sömürüp çıktı. Buna demokrasi değil “Anti demokrasi” denir. Resmen demokrasiyi İslam ümmetine giriş bileti mahiyetinde kullanıyorlar.
Aslında batı dünyası yüzyıllarca kilisenin hâkimiyetinden kurtulup eşitliğe ve adalete kavuşmak istemişlerdi. Ve bu istedikleri amaca onları ulaştıran da Osmanlı (Müslümanlar) olmuştur.
 

Eşitlik ve adaleti gerçek anlamıyla onlara getirenlere, gelip de eşitlik ve adaleti verecek hali yoktur.
İlköğretimden beri öve öve bitiremedikleri demokrasi günümüzde vahşetin ta kendisiymiş. Öyle ki düştüğü yeri enkaza döndüren, kapanması zor olan yaralar açmıştır. Yazımın ortasında verdiğim Irak örnekleri gibi halen Irak kan ağlıyor, halen anti demokrasinin izleri silinmemiş.
“Onlara ‘yeryüzünde fitne fesat çıkarmayın’ denildiğinde ‘biz sadece ıslah edicileriz.’ Derler. İyi bilin ki asıl fitne fesat çıkaranların ta kendileridirler. Fakat bunun farkında değillerdir.”(Bakara 11,12)
Allah bizi İslam düşmanlarının fitne ve fesatlarından korusun. Bize bu hile ve desiseleri görmek için basiret ve feraset versin.
 

Hüseyin Yıldız / Bingöl - Yaş: 14
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir