• DOLAR 32.599
  • EURO 34.809
  • ALTIN 2409.354
  • ...
İRŞAD-DER öğrencilerle kahvaltıda buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DENİZLİ - İRŞAD-DER Muraddede (Yeşilyurt) temsilciliğinde öğrencilere kahvaltı programı düzenlendi.

Gençleri kahvaltı programında bir araya getiren dernek üyeleri kahvaltından sonra düzenledikleri ilahi etkinliğiyle de gençlere keyifli dakikalar yaşattı.

Kahvaltının ardından ilahi-ezgi ve sohbet ile devam eden program hakkında açıklama yapan İRŞAD-DER Yeşilyurt Temsilciliği yetkilisi Yakup Arslan, “Gençleri caddelerde ve sokaklarda neyin beklediğini bilemiyoruz. Gençleri topluma kazandırmak amacıyla ve onları bekleyen tehlikelerden sakındırmak için sivil toplum kuruluşu olarak bu gibi aktiviteler yapmak zorundayız. Geleceğimize yatırım yapmak adına, yarının anne ve babası olacak bu çocuklarımıza maneviyatlarını geliştirmeye vesile olacak etkinliklerin faydasına binaen, biz de böyle bir program yapmayı düşündük. Derneğimizde gençlere has bir kahvaltı düzenledik. Faydalı olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederiz. Gayret bizden başarı Allah’tandır.” dedi.

Bugün gençleri tehlikelere götüren sebep, sevgi ve ilgiden mahrum olmalarıdır.

Gençlerin kötü arkadaş ortamına dikkat çeken Arslan, “Kötü arkadaş ortamları, genç nesilleri helake sürüklüyor.  Maalesef gençler bu ortamlarda kendilerini tehlikelere ve uçuruma götürecek durumlara atıyor. Fıtratları temiz olan bu gençlerimiz, ilgi ve alakayı;  kötü arkadaş ortamlarında bazen de madde bağımlılığıyla bulacaklarını zannediyorlar. Büyükler nasıl ki belirli zaman dilimlerinde bir araya gelip kaynaşma ortamları buluyorsa, çocuklara da bu tür ortamlar hazırlamak gerekiyor. Çünkü onların da böyle bir ortamın sıcaklığına ihtiyaçları vardır.”dedi.

(Ahmet Ural- Ahmet Tenşi-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir