• DOLAR 32.574
  • EURO 35.019
  • ALTIN 2431.339
  • ...
HÜDA PAR köy ziyaretlerini sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA –Seçim çalışmaları kapsamında Ceylanpınar’da köy çalışmalarını artırdığını söyleyen Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) İlçe Başkanı Adnan Sağlam,  gittikleri yer köyde samimi bir şekilde karşılandıklarını söyledi.

 

Halkın kendilerine olan teveccühünü müşahede ettiklerini ifade eden HÜDA PAR Ceylanpınar İlçe Başkanı Sağlam, “İlçe teşkilatımız ilk kurulduğu günden beri ev ev gezerek davalarını anlatan Sağlam,  “Gittiğimiz bütün köylerde yıllardan beridir beklenen parti olduğumuzu dile getiriyorlar. Bazı kesimlerin bu köye gitmeyin size bu köyden oy çıkmaz dedikleri bir köye 2 gün önce bir ziyarette bulunduk. Köyün her tarafını parti bayraklarıyla donatmışlar sanki köyün hepsi aynı partindenmiş havası vermişlerdi. “ dedi.

 

Sağlam  daha sonra şu ifadeleri kaydetti.: “Yaptığımız ziyarette davamızı ve partimizi anlattıktan sonra bize ve partimize  olan sevgilerini dile getiren köylü kardeşlerimiz alternatif bir partinin olmadığı için yıllardır mevcut olan partilere oy veriyorduk. HÜDA PAR’ın kurulmasıyla bundan böyle İnanç, Kimlik ve hizmette oy vereceğiz.” (Mustafa Kaynak - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir