• DOLAR 32.507
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2434.029
  • ...
HÜDA PAR`la partizanlık bitecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA -  HÜDA PAR Karaköprü İlçe Teşkilatı, Karaköprü’de mahalle mitingi düzenledi. Celalettin Kılıç hocanın okuduğu Kur’an-ı kerim tilaveti ile başlayan mitingde konuşan HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, partileri hakkında kamuoyunda diğer siyasi partilerle birleşecekler şeklinde yalan haberler yayıldığını bunun gerçek olmadığını söyledi. 

HÜDA PAR’ın kuruluş amacına da değinen Yalçın, ülkede adalet, emniyet, güven ve huzurun tesisi için çalışacaklarını ifade etti. 

Yalçın sözlerini şöyle sürdürdü: “Eğer ülkenin Başbakanı dinleniyor diye kriptolu telefonu bile kullanamıyorsa o zaman o ülkede güvenden bahsedilmez. İntihar vakaları her gün artıyorsa o ülkede huzurdan bahsedilmez. Kimse kimseye güvenemiyorsa o ülkede güvenden bahsedilmez.” Dedi . Yalçın, HÜDA PAR’ın Belediye başkanlıkları için gösterdiği adayların hem güvenilir hem de adaletli olduklarını ifade etti. 

HÜDA PAR’la partizanlık bitecek

Mahalle toplantısında konuşan HÜDAPAR Karaköprü Belediye Başkan Adayı İ. Halil Göven, Hür Dava Partisi ile partizanlığı bitireceklerini vurguladı. 

Belediyelerin rant merkezlerine dönüştürüldüğüne dikkat çeken Göven, “Belediyeler, akraba ve yandaşlara peşkeş çekiliyor. Hizmetler sadece belli noktalara ve belli kesimlere sunuluyor. Bazı kesimler de hizmetlerden mahrum ediliyor, partizanlık yapılıyor. HÜDA PAR’la partizanlığa son vereceğiz. Her kese her yere eşit bir şekilde hizmet verilecek. Hiç kimse hizmetten mahrum bırakılmayacak.” dedi. 

“Rüşvet alanda veren melundur” hadisinin gereklerini yerine getireceklerini belirten Göven, belediye kaynaklarının daha da artmasına vesile olup bunu da halkın hizmetine sunacağız. Hizmette de adil olacağız. Herkes hak ettiği hizmeti alacak, kimseyi aracı yapmasına gerek kalmayacak. Çünkü bizi her zaman yanlarında bulacaklar.”dedi. 

Program, Salih Demir hocanın okuduğu dua ile sona erdi. (Mehmet Demir-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir