• DOLAR 32.564
  • EURO 34.935
  • ALTIN 2426.092
  • ...
Tehlikenin böylesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- Bingöl’ün Karlıova ilçesinde işlek caddeden yol alan saman yüklü bir kamyonun yükünün sağa kayması ve samanın üstüne bir kangal cinsi köpeğin bağlanması görenleri hayrete düşürdü. 

Bingöl istikametinden Erzurum istikametinde gitmekte olan saman yüklü bir kamyonun tehlikeye aldırış etmeden seyir etmesi gözlerden kaçmadı. Saman yüklü kamyonun yükü çoğunlukla sağa kayması aracın dengesini bozarken, yüklediği samanın üst bölgesine bir kangal cinsi köpeğinde boynuna ip bağlaması ve köpeğin sürekli havlaması dikkatleri araca çekti. 

Karlıova ilçe merkezinde duran araç yükün bir yana kaymasını kontrol etmeden köpeğin havlamalarına ve olası bir durum karşısında köpeğin kendini aracın üzerinden atlamasına aldırış etmeden yoluna devam etmeleri ise görenleri hayrete düşürdü.

Köpeğin korkma ihtimali olarak kendini atması durumunda boynuna bağlı olan ipten dolayı boğulma riski olduğu halde yoluna devam eden araç sürücüsünün duyarsız hareketleri ilçe merkezide tepkilere neden oldu. (Bülent Temiz-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir