• DOLAR 32.542
  • EURO 34.936
  • ALTIN 2423.334
  • ...
Aranan 2 hırsız yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ-Muş Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda çeşitli suçlardan dolayı aranan, cezaları kesinleşmiş  2 hırsız yakalandı. 

Konuyla ilgili Muş Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, söz konusu  hırsızların, konut dokunulmazlığını ihlal etme ve mala zarar verme suçlarından arandıkları belirtildi. 

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer aldı: “Nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme, mala zarar verme ve kilitlenmek suretiyle muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık” suçlarından 6 yıl 3 ay 22 gün kesinleşmiş cezası nedeniyle  E.Ö. isimli şahıs yakalanarak işlemlerinin yapılması için adli mercilere çıkarılmıştır. E.Ö. isimli şahıs çıkarılmış olduğu adli mercilerce tutuklanarak Muş E Tipi Kapalı Cezaevine teslim edilmiştir’’ denildi. 

Y. S ismindeki şahsın ise Kamu Kurum ve Kuruluşlarındaki eşya hakkında hırsızlık yapma, hakaret ve görevi yaptırmamak suçlarından 5 yıl 3 ay 15 gün kesinleşmiş cezası bulunduğu belirtildi.

Yapılan aramalar sonucunda Bingöl’ün Genç ilçesinde yakalanan Y. S hakkında yasal işlemlerin yapılması için adli mercilere teslim edildiği belirtildi. (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir