• DOLAR 32.367
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.254
  • ...
İnegöl`de feci kaza: 1 ölü, 5 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Edinilen bilgiye göre İnegöl-Bursa Karayolu Opet Petrol mevkii 2 özel otomobil çarpışması sonucu meydana gelen kaza da 3 kişi yaralanırken, Yenice yolunda ise, plakasız motosiklet ile özel otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kaza da 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Meydana gelen ilk kazada Yenice beldesi yolu üzerinde meydana geldi. 30 yaşındaki Remzi Alemdar yönetiminde ki plakasız motosiklet ile 54 yaşındaki Tevfik Erarslan yönetiminde ki 16 US 946 plakalı özel otomobil ile çarpıştı. Kaza sonucu motosiklet sürücüsü Remzi Alemdar ağır yaralanırken, motosiklette arkada oturan 17 yaşındaki Ömer Uluocak ile özel otomobil de bulunan 59 yaşındaki Hacer Erarslan hafif şekilde yaralandı.

Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık görevlileri yapıldı. 11 Acil Servis Ambulansıyla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan, Remzi Alemdar burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, hafif yaralanan Ömer Uluocak ile Hacer Erarslan yapılan müdahalenin ardından müşahede altına alındılar.

İkinci kaza ise, İnegöl-Bursa Karayolu Opet Petrol mevkiin de meydana geldi. Bursa istikametinden Ankara istikametine gitmekte olan 61 yaşındaki Abdulvahit Karadağ yönetiminde ki 77 AZ 659 plakalı özel otomobil ile 25 yaşındaki İsmail Kerkez yönetimindeki 16 PN 301 plakalı özel otomobil ile çarpıştı. Kaza sonucu yaralanan ve özel otomobilde sıkışan sürücü Abdulvahit Karadağ, İtfaiye Arama Kurtarma ekiplerinin müdahalesiyle çıkarıldı.

Kaza da yaralanan Abdulvahit Karadağ, İsmail Kerkez ve 35 yaşındaki İlter Ayer`e ilk müdahaleyi olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık görevlileri yaptı.

112 Acil Servis Ambulanslarıyla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan yaralılar, burada yapılan müdahalenin ardından müşahede altına alındı.
Kazalarla ilgili gerekli tahkikatların sürdüğü belirtildi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir