• DOLAR 32.584
  • EURO 34.975
  • ALTIN 2426.381
  • ...
HÜDA PAR Silvan ilçe binasına ses bombası atıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Silvan Diyarbakır Caddesi üzerinde bulunan HÜDA PAR Silvan ilçe teşkilat binasına dün gece saat 22.00 sıralarında ses bombası atıldı.

Saldırıyla ilgili olarak açıklama yapan Silvan Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Ortaç, saat 22.00 sıralarında ilçe teşkilat binamıza ses bombası atıldığını ifade ederek kepenklerin kapalı olması nedeniyle herhangi bir maddi hasar oluşmadığını söyledi.

Bunun tesadüfî olmadığını söyleyen Ortaç, aynı BDP`nin Genel Başkanları Selahattin Demirtaş`ın katılımıyla miting düzenlediğini hatırlatarak, "Silvan mitingleri bittikten sonra Demirtaş Bismil’e geçti ve orada HÜDA PAR’ın seçim bürosuna saldırıldı. Akşam saatlerinde ise ilçe teşkilat binamıza ses bombalı saldırı yapıldı. Bunun BDP heyetinin bir yerleri ziyareti sonrası veya öncesi yaşanması tesadüfi değil. Bundan yaklaşık bir buçuk ay önce de BDP heyetinin Silvan ziyaretinden sonra ilçe teşkilatımıza aynı gün içerisinde 2 sefer taşlı saldırı yapıldı." ifadelerini kullandı.

Ortaç son olarak, "Bismil’de seçim büromuza ve ilçe teşkilatımıza yapan saldırganları ve arkalarındaki güçleri lanetliyor ve Allah’a havale ediyoruz." dedi. 

(Yusuf Batı - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir