• DOLAR 32.547
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2441.096
  • ...
İLKHA`dan Batman Objektif Haber Gazetesine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - İlke Haber Ajansı Batman Temsilcisi Veysi Demir ve Batman muhabiri M.Fatih Akgül, Batman Objektif Haber Gazetesine hayırlı olsun  ziyaretinde bulundu. 

Ziyaret sırasında konuşan Batman Objektif Haber Gazetesi Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Yüksel Çiftçi, 3 Mart 2014 Pazartesi günü itibariyle yayın hayatına başlayarak ilk sayılarını çıkardıklarını ifade etti. Çiftçi, “Gazetemiz Batman Objektif Haber Gazetesi, şu an itibarıyla haftalık olarak Pazartesi günleri çıkacak. İlerde şartlar oluşursa günlüğe geçmeyi düşünüyoruz.” dedi. 

20 yıldır basın camiası içerisinde olduklarını ve radyoculuğa ek olarak gazete ile yayın ağlarını genişletmek istediklerini dile getiren Çiftçi, “1993’te kurduğum Radyo Yüksel’in yönetim kurulu başkanıyım. Midyat’ta 1995 yılında bir yıl yayına devam eden ‘Es-Mi’ adlı haftalık gazete çıkarmıştım. Batman basınında yeni bir soluk olmak istiyoruz. Gazetemizin adından da anlaşılacağı gibi haber ve yorumlarımızda objektif olacağız. Tüm kesimlere karşı eşit ve objektif olacağız.” ifadelerini kullandı. 

İLKHA’nın farklı renk ve seslerin basın içerisinde olmasını önemsediklerini belirten İlke Haber Ajansı Batman Temsilcisi Veysi Demir, Batman Objektif Haber Gazetesi’nin Batman ve Batman basını için hayırlara vesile olmasını diledi. Demir, Batman ve bölge basınının güçlenmesini arzu ettiklerini ve bundan memnun olduklarını ifade etti. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir