• DOLAR 32.371
  • EURO 35.039
  • ALTIN 2325.83
  • ...
`Kasetlerin amacı Türkiye`yi yönetilemez hale getirmek`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Mardin’de bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu beraberlerindeki eski içişleri bakanı Muammer Güler, AK Parti Mardin Milletvekilleri Abdurrahim Akdağ ve Gönül Bekin Şahkulubey ile birlikte Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz’i makamında ziyaret ettiler. 

Mardin Valiliği ziyaretinden sonra gazetecilere bir açıklamada bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, kasetler üzerinden seçim sürecinde Türkiye’yi karıştırmak isteyen dış güçlerin olduğunu ifade etti. 

Kasetlerin4 amaca hizmet ettiğini dikkat çeken Soylu, “Kasetlerin birinci amacı Türkiye’yi yönetilemez hale getirmektir. İkinci amacı Türkiye’nin bütün kurumlarını felç etmektir. Üçüncü amacı 1946 seçimleri hariç Türkiye bütün seçimlerini demokratik özgür, çoğulcu bir ortamda gerçekleştirmiştir. Ve bütün seçimlerinde millet kendi kararlarını hem siyasi partilerin hem de Türkiye’nin genel ahvaline ait vermiştir. Bu seçimlerin bu seçimlerde yapmak istedikleri temel unsur 30 Mart seçimlerini ifşa etmek ve karıştırmaktır.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir