• DOLAR 32.372
  • EURO 34.984
  • ALTIN 2325.69
  • ...
Adana Umut Der`den 450 aileye yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Yaptığı yardım faaliyetleriyle yoksul ve muhtaç ailelerin umudu haline gelen Adana Umut-Der Gıda Bankası; Şubat ayı içerisinde 450 aileye toplamda 21 bin TL değerinde gıda, giyim, ev eşyası ve nakdi yardımda bulundu. 

Adana Umut-Der Gıda Bankası Şubat ayı faaliyet raporunu açıklayan Dernek Başkan Yardımcısı Cevdet Dizlek, her ay düzenli olarak yaptıkları yardım çalışmalarına, Şubat ayında da hız kesmeden devam ettiklerini belirtti.

Şubat ayı içerisinde 450 aileye toplamda 21 bin TL değerinde yardımda bulunduklarını kaydeden Dizlek, “Derneğimiz, 300 aileye 6 bin 600 TL değerinde gıda, 133 aileye 8 bin 224 TL değerinde giyim ve ev gereçleri, 20 aileye de 6 bin 600 TL nakdi para yardımı yaptı.” dedi. 

Yoksullar ve zenginler arasında köprü olmaya çalıştıklarını ifade eden Dizlek, “Umut Kervanı Yardım Platformu olarak, muhtaç ve yetimleri yalnız bırakmayacak, ihtiyaçlarını gidermek için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz.” dedi.

Kendilerine destek olan tüm hayırseverlere de teşekkür eden Dizlek,  yardım bekleyen gözlere umut olmayı sürdürebilmek için desteklerinin devamını diledi. (Yunus Emre-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir