• DOLAR 32.524
  • EURO 34.849
  • ALTIN 2426.935
  • ...
Sakarya Caddesi esnafından HÜDA PAR`a sıcak karşılama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR-Hür Dava Partisi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Hüseyin Yılmaz, Bağlar Belediye Başkan adayı Vedat Turgut ve berberlerindeki partililerden oluşan heyet Sakarya Caddesi esnafını ziyaret ederek, istek ve sorunlarını dinledi.

Sakarya Caddesinde yüzlerce esnafı ziyaret eden HÜDA PAR’lılar, esnaflarla sıcak diyaloglar kurarken, esnalar tarafından güler yüz ve sevgiyle karşılandılar. Kendilerine yapılan ziyaretten memnuniyetlerini dile getiren esnaflardan bazıları ayakta ikramlarda bulunurken, çok sayıda esnaf da yemek ve çay ikramında bulunmak istedi.

Esnaflarla konuşan HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yılmaz, Diyarbakır halkı için hizmete talip olduklarını, belediyelerin eşe, dosta yandaşa değil halka hizmet etmesini sağlayacaklarını söyledi.

Caddelerinde yolun bozuk olmasından ve çöplerin toplanmamasından şikâyetçi olduklarını dile getiren esnaflar, hizmet istediklerini, hizmet yapacaklarına inandıkları partiye oy vereceklerini belirterek, “Allah yardımcınız olsun, İnşallah siz kazanırsınız” dua ve temennilerinde bulundular.

Hür Dava Partisi heyeti esnaflardan sonra aynı mevkide bulunan Bingöllüler Taziye Evine giderek vefat edenlerin yakınlarına taziye ve başsağlığında bulundular.

(İlyas Yavuz-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir