• DOLAR 32.351
  • EURO 35.129
  • ALTIN 2308.823
  • ...
Yenikapı açıklarında tankerde yangın
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul`da Yenikapı açıklarında bir petrol tankerinde çıkan yangına ilişkin Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü`nden yapılan açıklamada, yangının makine dairesindeki kazandan çıktığı ve tahliye edilen gemi personelinden birinin hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı bilgisi alındığı belirtildi.

Kıyı Emniyeti`nden yapılan açıklamada, saat 11.50 civarında Yenikapı önlerinde demirli vaziyetteyken Türkiye bayraklı "Yakamoz 5" isimli petrol tankerinde yangın çıktığı ihbarı alınmasına müteakip, İstanbul Gemi Trafik Hizmetleri Merkezi`nce derhal "Kıyı Emniyeti 4" hızlı tahlisiye botu ve "Kurtarma 6" römorkörünün olay mahalline sevk edildiği bildirildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Gemi personeli tahliye edilmiş olup, 1 personelin yaralı olduğu ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı, diğer personelin ise hayati tehlikesinin olmadığı bilgisi alınmıştır. Gemi ilgilileri ile yapılan görüşmede, yangının makine dairesinde kazandan çıktığı bilgisi alınmıştır. Bilahare `Kurtarma 7` römorkörü ve `Kıyı emniyeti 5` hızlı tahlisiye botu da olay mahalline sevk edilmiştir."

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir