• DOLAR 32.627
  • EURO 34.865
  • ALTIN 2493.864
  • ...
Meram Tıp`ta 2. Onkoloji Hastanesi için protokol imzalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA- Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimlik toplantı salonun da Türk Anadolu Vakfı tarafından yaptırılacak olan Onkoloji Hastanesi ek binası ile ilgili protokol imzalandı. 

Toplantıya üniversite Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve Türk Anadolu Vakfı Başkanı Mustafa Yayla, Türk Anadolu Vakfı yönetim kurulu üyesi; Erol Büyükbakırcı, Mehmet Ali Atiker, Mevlüt Kavaf, Ali Öge katıldı. Ayrıca Yapımcı firma Delta Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kavaf toplantıya katılanlar arasında. 

Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi bünyesinde hizmet vermekte olan Hematoloji ve Onkoloji hastanesinin yanına 98 yatak kapasiteli ikinci bir hastane daha yapılıyor. Mevcut binanın ikizi olarak yapılması planlanan proje mimarı ve alt yapı çalışmaları olarak tüm hazırlıkları tamamlanan hastane inşaatının temelleri önümüzdeki günlerde atılacak. 

Sadece Konya’nın değil Konya çevresindeki illerin de umudu olan yeni Onkoloji Hastanesi inşaatı için Türk Anadolu Vakfı, Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ile çok sayıda hayırsever iş adamı büyük katkı sağlıyor. 

Toplantı tarafların birbirlerine hayırlı olsun dilekleriyle sona erdi. (İsmail Yılmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir