• DOLAR 32.568
  • EURO 34.854
  • ALTIN 2433.684
  • ...
Batman`da iki ayrı kaza,12 kişi yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman’da sabah saatlerinde yaşanan iki ayrı trafik kazasında toplam 13 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, saat 07.00 sıralarında Bayındırlık Mahallesi Özgürlük Bulvarı yolu üzerinde özel bir sürücü kurs arabası olan 01 YL 273 plakalı midibüs, direksiyonunun boşa girmesi sonucu kaldırıma çarpıp devrildi. Kazada araç içersinde bulunan 6 kişi yaralandı.

 

Olay yerine çağrılan 7 ambulans, yaralı M.Şerif Çetal (44) ile Hayrettin Kaya’yı (38) Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırdı. İsimleri öğrenilemeyen diğer 4 yaralı ise özel hastanelere kaldırıldı.

 

Hastanede tedavi altına alınan yaralıların durumlarının ciddi olmadığı belirtildi. Kaza sonrası ise araçta maddi hasar oluştu.

 

Yaşanan diğer bir kaza ise, aynı caddenin yan şeritinde meydana geldi.

 

Bayındırlık Mahallesi Özgürlük Bulvarı yolu üzerindeki midibüsün devrilmesi sonucu yol trafiğe kapatıldı. Yolun trafiğe kapatılması nedeniyle tek şeritte ilerleyen 72 AR 656 plakalı panelvan ile 56 KA 177 plakalı otomobil, kafa kafaya çarpıştı.

 

Araçların kafa kafaya çarpışması sonucu 56 KA 177 plakalı otomobil içinde bulunan 7 inşaat işçisinden 6’sı yaralandı. Olay yerine çağrılan 6 ambulansla yaralı Eşref Aba, Agit Aba ve Rıbat Aba Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Uğur Şimşek, Necat Doğru ve Orhan isimli diğer yaralılar ise özel hastanelere kaldırıldı.

 

Hastanede tedavi altına alınan yaralıların durumlarının ciddi olmadığı belirtildi. Kaza sonrası ise her iki araçta maddi hasar oluştu.

Polis yaşanan iki kaza ile ilgili soruşturma başlattı.(M.Fatih Akgül-İLKHA) 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir