• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Aşırı hız ve alkol sonu oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kaza, Malatya merkez Çöşnük Kavşağı yakınında saat 01.30 sularında meydana geldi. İddiaya göre, Turgay Çolak (21) adlı şahısın yönetimindeki 34 FK 5636 plakalı otomobil ile Elazığ istikametinden Malatya istikameti yönüne seyir halinde iken, araç aşırı hız ve dikkatsizlik sonucunda orta refüjü aşarak karşı şeride girdi.

Karşı şeritte yaklaşık 120 metre sürüklenen otomobil takla atarak, yan refüje çıkarak durabildi. Sol tekerleri yerinden çıkan otomobilin kaza yaptığını gören vatandaşlar durumu polise ve 112 acil servise ihbar etti. Kısa sürede olay yerine giden polis ve 112 acil servis ambulansları ile itfaiye ve AFAD kurtarma ekipleri gitti.

Hurdaya dönen otomobilden kurtarma ekiplerince çıkartılan sürücü Turgay Çolak ve yanında bulunan Erdinç Üçkaya ayrı ambulanslar ile Turgut Özal Tıp Merkezi`ne kaldırıldı. Sürücüsü Turgay Çolak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, Erdinç Üçkaya ise tedavi altına alındı.

Kaza yapan otomobilin ön ve arka koltuklarında alkol şişeleri görülürken, olay yerine gelen kaza yapan gençlerin arkadaşları fenalık geçirdi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir