• DOLAR 32.6
  • EURO 34.851
  • ALTIN 2496.944
  • ...
Bazı bakanlıklardaki görevlere atamalar yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Resmi Gazete`nin bugünkü sayısında yer alan atama kararlarına göre, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı`nın açık bulunan 1`inci derece kadrolu Bakanlık Müşavirliklerine, Kadının Statüsü Genel Müdür Yardımcısı İsmet Yıldız Polat, 1. Hukuk Müşaviri Halil İbrahim Ayçiçek ve Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Feride Yazır atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı`nın açık bulunan 1`inci derece kadrolu Bakanlık Müşavirliği`ne, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Osman Murat Süslü, açık bulunan 1`inci derece kadrolu Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü`ne, aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Abdullah Kocapınar, açık bulunan 1`inci derece kadrolu Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü`ne Adnan Aslan, açık bulunan 1`inci derece kadrolu Türkiye Yazma Eserler Kurumu Başkanlığı Konya Yazma Eserler Bölge Müdürlüğü`ne Bekir Şahin getirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı`nın Bakanlık Müşavirleri Servet Ayman, Mehmet Bakırcı, Yusuf Höyük, Ülkü Solmazel, Ahmet Varol ve Yücel Akgül`ün başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alınması uygun görüldü.

Kültür ve Turizm Bakanlığı`nın açık bulunan 1`inci derece kadrolu Bakanlık Müşavirliklerine, Çiğdem Aksoy, Hamza Taşdelen, Elif Esen atandı.

Milli Savunma Bakanlığı`nda da bu kararnamede kimliği yazılı 7 hava hakim subayın hizasında belirtilen görevlere atanması kararlaştırıldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir