• DOLAR 32.537
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2436.59
  • ...
HÜDA PAR Bitlis`te gençlerle buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS-Hür Dava Partisi(HÜDA PAR)Bitlis Belediye Başkan adayı Cengiz Karakaya, gençlerle bir araya geldi.  Parti il binasının toplantı salonunda gençlerle bir araya gelen karakaya, inançlarına ve değerlerine sahip çıkacak bir gençliğin oluşması için elerinde gelen tüm gayretleri sarf edeceklerini söyledi.

Toplumun ayakta kalmasını arzulayanların inançlı bir gençlik yetiştirmeleri gerektiğini belirten karakaya, “Yaklaşık 4 ay dan bu yana ihlaslı bir şekilde çalışarak seçimlere hazırlandık. Artık seçim maratonunda sonlara doğru gelmeye başladık. Bu maraton içerisinde siz değerli gençlerle bir araya gelmeyi arzuladık.Bizim bir davamız var. Bu davayı yeryüzüne hâkim kılmak için çabalıyoruz. Bizler maddi olarak belki bir güce sahip değiliz. Fakat bizim gücümüz imanımızdır. Bizler imanımızdan aldığımız bu güçle ulvi davamızı herkese anlatamaya çalışacağız” dedi. 

Dün bu davayı nasıl Musab’lar yüklenmişse, bugünde bu davayı siz gençlerin yüklenmesi gerektiğinin altını çizen Karakaya, sözlerine devamla; “Gittiğiniz her yerde İslam’ı anlatacaksınız. Allah’ı ve Peygamberi anlatacaksınız. Bütün gücünüzle çalışmaya gayret edeceksiniz. Çünkü sizler yaptığınız her şeyi Allah rızası için yapacaksınız. Buna karşı mükâfatınızı da Allah’tan bekleyeceksiniz.Sizin bu çalışma ve gayretiniz hiçbir şekilde boşa gitmeyecektir. Bizler birileri gibi menfaat gütmüyoruz. Bizler bu halkımıza ahlakımızla, edebimizle ve hayâmızla bu topluma örnek olacağız. Çünkü bizler kendisine peygamberi örnek almış bir toplumuz” ifadelerini kullandı. 

Yapılacak olan hiçbir provokasyona gelinmemesi için azami gayret gösterilmesi, gerektiği konusunda tavsiyelerde bulunan Karakaya, “ Gelinen noktada görüyoruz ki, halkımızın HÜDA PAR’a büyük bir teveccühü vardır. Halkın bu teveccühünü hazmedemeyen çevreler bizleri provokasyon ortamlarına çekmeye çalışabilirler. Bizim hakkımızda kara propaganda yapabilirler. Fakat bizler bu oyunların hiçbirine gelmeyeceğiz. Bizler sabırla, ihlasla çalışarak halkımızın bize olan sevgisini boşa çıkarmayacağız” şeklinde konuşarak sağduyuya davet etti.

(Şükrü Tontaş-İLKHA)


 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir