• DOLAR 32.38
  • EURO 34.973
  • ALTIN 2325.56
  • ...
Kılçdaroğlu'nun Rize mitinginde olaylar çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

RİZE- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun  Rize Cumhuriyet meydanında yaptığı ve   kentin belli başlı  sıkıntılarına değindiği  mitingin  bitiminden sonra, CHP ile AKP grupları arasında kavga  çıktı.

 

Miting öncesi alana gelen CHP’lı vatandaşlara, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan’ın telefon ses kayıtları sunumu yapıldı. Buna dayanamayan  AKP’lı grup  yapılanları  protesto etti.

 

Karşılıklı sözlü atışmadan sonra atılan yabancı cisimlerden nasibini alan bir CHP’lı vatandaş  bayıldı. Baygınlık geçiren vatandaş hastaneye kaldırıldı.

 

Miting alanda toplanan  CHP’liler , Kılıçdaroğlu’nun konuşması sırasında , hep bir ağızdan "Hırsız Tayyip Erdoğan, Kemal Başbakan" sloganları attığı görüldü.

 

Mitingteki konuşmasında  Rizelilere seslenen Kılıçdaroğlu, ”Rizelilere sesleniyorum. Kul hakkı yemek günahsa, kul hakkı yiyenlerin arkasında hala duracak mıyız? Bu ülkeye temiz siyaseti getireceğiz.” söyledi.
 

Daha sonra Rize genelinde CHP’nin  Belediye Başkan adaylarını halka tanıttan Kılıçdaroğlu Rize’lilere mutlu bir gelecek sözü verdi.  (İlyas Tunç-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir