• DOLAR 32.371
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2325.427
  • ...
Aile hekimleri Şırnak'ta toplanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Şırnak’ta Aile Hekimi görevini  yaptığı sırada keyfi uygulamalar neticesinde sözleşmesi fesh edildiği öne sürülen Dr. M. Zeki Türe’ye ‘Yılın Aile Hekimi’ ödülünü vermek üzere Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonuna bağlı dernekler 12 Mart Şırnak’ta toplanacak.


Mobbing uygulamasına karşı olan Dr. Mehmet Zeki Türe’ yi, Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF)olarak ‘Yılın Aile Hekimi’ seçtiklerini dile getiren Mersin Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Gürbüz Şen, “AHEF olarak hem doktor arkadaşımıza ‘Yılın Aile Hekimi’ ödülünü vermek, hem de mobbing uygulamasını protesto ederek, basın açıklaması yapmak için 12 Mart 2014 tarihinde AHEF ‘e üye il derneklerimiz ile birlikte Şırnak’ta olacağız.” dedi.

 

14 Mart Aile Hekimleri grevde
Aile Hekimliği Uygulamasının başladığı günden bu yana sürekli geriye gidişin yaşandığını iddia eden Dr. Şen, “Aile Hekimleri olarak bu geri dönüşüme dikkat çekmek, aile hekimlerinin özlük haklarındaki kayıpların durdurulması ve sesimizi yetkililere duyurabilmek için, Mersin Aile Hekimleri Derneği, AHEF' e üye il derneklerimizle, aile sağlığı merkezlerinde çalışan tüm sağlık çalışanlarıyla 14 Mart  günü de, sorunlarımızı anlatabilmek için, sesimizi duymak istemeyenlere duyurmak için alanlardayız” şeklinde belirtti. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir