• DOLAR 32.578
  • EURO 34.91
  • ALTIN 2425.77
  • ...
Bitlis Belediyesi son meclis toplantısını yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS-Bitlis Belediyesi 2009-2014 dönemi son meclis toplantısı olan 2014 yılı Mart ayı Meclis toplantısı gerçekleştirildi.

 

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Meclis üyelerinin katılmadığı son meclis toplantısının konuğu Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz oldu.

 

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın başkanlığında Meclis toplantı sonunda gerçekleştirilen toplantı ek gündem maddelerinin görüşülmesiyle sürdü. Belediye Başkanı Alaydın, meclisin ortak paydasının her zaman Bitlis olduğunu belirtti.

 

Alaydın sözlerini şöyle sürdürdü “Bu güzel ortamda 5 yıldır beraber çalışıyoruz. Daha öncede belirttiğim gibi meclisimizde başka parti ve görüşten üyelerimiz var. Buda bizim ortak paydamız olan Bitlis’imiz için daha iyi bir neticedir. Birçok kararı oy birliği ile meclisimizde aldık ve uyumlu çalıştık. Bugün BDP meclis üyesi arkadaşlarımız burada yok ben yinede kendilerine teşekkür ederim.”

 

Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, belediyelerin hizmet makamı olduğunu belirterek şunları söyledi: “15 meclis üyesi arkadaşımız 5 yıl boyunca özveriyle çalıştılar. Gelişmekte olan ilimizde kurumsallaşmış bir belediye görmekteyim. Hepiniz Bitlis için gayret gösterdiniz, emek verdiniz bunda ötürü hepinize teşekkür ederim” ifadesini kullandı.

 

Meclis toplantısının ardından Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz ve Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, belediye meclis üyelerine plaket verdiler. (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir