• DOLAR 32.584
  • EURO 34.79
  • ALTIN 2488.838
  • ...

BATMAN - Bazı incelemelerde bulunmak üzere bölge illerinde ziyaretlerde bulunan ABD Adana ikinci Konsolosu J.M. Saxton Ruiz ve ABD Ankara Büyükelçiliği iç politika bölümü görevlisi Adam K. Cardwell, Batman Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, Başkan A.Kadir Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle görüştü.  

Yabancı misafirlerini makamında ağırlayan Başkan Demir ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

ABD Adana ikinci Konsolosu J.M. Saxton Ruiz, Batman′da olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, siyasi partiler, İnsan hakları kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları ile kadın hakları konusunda çalışan örgütlerle görüştüklerini kaydeden Ruiz, "Türkiye ve ABD′nin uzun zamandan beri bir dostluğu var ve aynı zamanda çok güçlü NATO müttefikleridir. BATSO Yönetim Kurulu bizi kabul ettiği için kendilerine teşekkür ediyorum." diye konuştu. 

Ankara Büyükelçiliği iç politika bölümü görevlisi Adam K. Cardwell ise “Bir buçuk yıldan beri Türkiye’deyim. Türkiye’nin iç politikalarını takip etmeye çalışıyorum. Türkiye sadece Ankara ya da İstanbul’dan ibaret değil, fırsat buldukça Ankara’dan çıkıp Türkiye’nin değişik bölgelerini gezmeyi seviyorum.” dedi.  (Mehmet Mikyas-İLKHA)