• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
HÜDA PAR afişlerine saldırı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN -  Mardin merkez Artuklu ilçesi 13 Mart Mahallesi Emniyet Caddesi’ndeki billboardlara asılan HÜDA PAR Artuklu İlçe Belediye Başkan Adayı Av. Yahya Turan’ın ve Vali Ozan Bulvarı’ndaki HÜDA PAR Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Molla Mahmut Kılınç’ın afişi, dün gece kimliği belirsiz bir grubun saldırısına uğradı. 

Görgü tanıkları, bir grubun olay yerine geldiği ve bir müddet durup etrafı kolaçan ettikten sonra HÜDA PAR adaylarının afişlerini yırttıklarını söylediler. 

HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Şeyhmus Akman, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; hiçbir meydan, hiçbir cadde, hiçbir sokak bir parti ya da yapının tekelinde olmadığını ve başkasının seçim propagandasını engellemenin asla kabul edilebilir bir durum olmadığını söyledi. 

Kendilerine yönelik yapılan fiziki saldırılara rağmen sağduyuyu elden bırakmadıklarını dile getiren Akman, saldırıların azimlerini arttırdığını ve daha çok çalıştıklarını söyledi. 

İl Başkanı Akman, “Allah’ın izniyle bugün Dargeçit ve Savur’da seçim büromuzu açarak adaylarımızı halkımıza tanıtacağız. Yarın da Allah izin verirse Ömerli, Yeşilli ve Mazıdağı’nda seçim bürolarımızı açacağız. Açılışlara tüm halkımızı davet ediyoruz. Afişlerimize yönelik yapılan saldırıyı da kınıyorum.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir