• DOLAR 32.366
  • EURO 35.053
  • ALTIN 2325.172
  • ...
Umut-Der den öğrencilerine döner ziyafeti-FOTO
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS - Tatvan’da faaliyetlerini sürdüren Umut Der Tatvan Şubesi, dernek bünyesinde Tecvit ve Siyer dersi alan 150 öğrenciye döner pişirerek servis yaptı.


Umut Der Tatvan Şubesi Kireç Ocağı Komisyon Evi’nde 150 öğrenciye döner ikram ettiklerini ifade eden Umut Der Tatvan Şube Başkanı Fesih Ulugöl,  “Dernek bünyemizde tecvit ve siyer dersi alan 150 öğrenciye döner kesip servis yaptık. Derneğimizde yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında çocuk ve gençlere yönelik şu hadisi şerifi ilke edinerek ‘Müjdeleyin korkutmayın. Sevdirin nefret ettirmeyin.’  Nebevi buyruğunu masum gönüllere gönüllü olarak hizmette bulunmayı kendimize asli bir gereklilik olarak biliyor ve bu gerekliliğin akabinde Rabbimizin masum gönüllere hidayetini Nakış etmesini temenni ediyorum.”  dedi.


Dernek ortamına da değinen Ulugöl, “Hoş ve nezih bu gibi ortamlarda çocukların koşarak ve coşkun bir şekilde gelmesi neşe ile durması ve istemeye istemeye ayrılması bir başka bizi mutlu kılıyor.” şeklinde konuştu. (Menderes Beysülen-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir