• DOLAR 32.382
  • EURO 34.996
  • ALTIN 2325.62
  • ...
Suruç`ta Polis, Bismil ve Kızıltepe`de BDP!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

M.Zülfi Tan / doğruhaber / haber-yorum

Küçük adamlar küçük işlerle uğraşır. BDP`ye bakıyorum da, HÜDA PAR`ın flamaları ve bayrakları ile uğraşıyor. Niye? Herhalde onunla mücadele edecek plan ve projelerinin olmamasından dolayıdır. Öyle ya sen kendinden emin isen, halkın desteğinden bir şüphen olmazsa niye rakibe saldırıp ortalığı velveleye veresin ki? Ama bakıyorum bu seçimde telaşa düşenler şimdiden halkın huzurunu bozmaya başladılar. Sağa sola saldırmaya başladılar. Sanki şöyle bir düşünceleri var gibi; hani mahallenin bir şerlisi var, insanlar onun şerrinden kurtulmak için istediğini verip rahat ediyorlar. Onlar da bu seçimi de öyle kazanacaklarını sanıyorlar.

Sanırım şimdiye kadar bu böyle oldu. Ama artık birileri bu kabadayıya dur diyecek. Birileri bu işte artık kabadayılığının sökmediğini gösterecek. Artık zorla, tehditle bu işin başarılamayacağını bu halkın her alanda hizmet beklediğini anlayacak. Artık kuru bir kimlik propagandasıyla kimseyi kandıramayacaklarını görecekler. HÜDA PAR`ın bu konuda şakasının olmadığını ve gayet ciddi olduğunu anlayacaklar.

Hani bir fıkra anlatılır; Nasıl mı; Hani bir sokakta bir kabadayı yürüyormuş. Nara ata ata giderken şöyle bağırıyormuş: Heeeyt ulan var mı yan bakan? Tam bu esnada arkasından bir ses gelmiş; Var ulan? Adam dönüp arkasına bir bakmış ki ne görsün; kendisinin iki katı bir adam. Şimdi bir şey derse dayak yiyeceği kesin. Bir şey demezse karizmayı çizecek. Diyor ki: Ciddi misin abi. Adam: Evet gayet ciddiyim. Kabadayı: Ciddi isen mesele yok. Benim şakaya tahammülüm yok da.
Şimdi BDP`liler de sokaklarda külhanbeyi olmuşlar. Herkesi taşlayıp dövmeye kalkışıyorlar. İnsanlar onlara tahammül edip sabr ettikçe, onlar kendilerinden korktuğunu zan ediyorlar. Adamın üstüne üstüne gidip sabrını aşırtmak istiyorlar.
Bir tarafta derin devletin adamları diğer tarafta derin PKK ve BDP’nin adamları bu işe ha bire benzin dökmeye çalışıyorlar.
HÜDA PAR`lılar bir polis yakalıyorlar bir BDP`lileri. Ama adamlarda ne yüz kalmış ne astar. "Yavuz hırsız ev sahibini döver" misali suçüstü olunca da HÜDA PAR`lılara saldırıyorlar.

Sizin de, sizinle paralel hareket eden derin devletteki ağabeylerinizin de korktuğu başına gelecek inşallah.
İnsanın korktuğu başına geliyormuş ya! Korkarım ki, seçim yaklaştıkça tansiyonuz yükselecek ve seçim sabahı kalp krizinden öleceksiniz.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir