• DOLAR 32.365
  • EURO 35.043
  • ALTIN 2325.366
  • ...
Erdoğan`dan Gülen Grubu ile İlgili Önemli Açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Yeni Şafak gazetesinin haberine göre, Başbakan Erdoğan Osmaniye`deki mitingin ardından Ankara`ya dönerken uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

GÜLEN HUMEYNİ GİBİ DÖNECEKTİ
Sanki Humeyni gibi dönmek istiyor gibi şeyler de çok söylendi, yazıldı çizildi.

Sanki değil, esas hesapları o. Mesih diyorlar, mehdi diyorlar. Bütün bunların hepsini söylüyorlar. Şemada kainatın imamı diye geçiyor.

Örgütlenme şemasını, imamları, kimin kime bağlı olduğunu biliyor musunuz?

Tabii, hepsini. Kainat imamı diye başlıyor. Altta kıta imamları. Mesleki imamlar… Aklınızın, hayalinizin almayacağı şeyler.

Bundan sonra ne olacak?

30 Mart`ta AK Parti olarak başarılı çıkarsak -şu ana kadar bütün anketlerde birinciyiz- sonraki etaplarda atacağımız, planımda olan birçok adımlar var. Bu adımları süratle atıp neticelerini almak olacak. Sonra biliyorsunuz Ağustos`ta Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine Türkiye`yi daha huzurlu sokmak.

 GÜLEN GRUBUNU BİTİRMEK DEVLET POLİTİKASI
"Bir ülkenin Cumhurbaşkanının, Başbakanının, Genelkurmay Başkanı`nın dinlenmesi sıradan bir şey değildir. Demokrasiyle yönetilen her ülkede bir milli güvenlik sorunudur… Onun için zaten MGK açıklamasını okudunuz. MGK açıklamasında ne diyor? `Milli güvenliğimize, ulusal güvenliğimize bir tehdittir` diyor. Onun için `gerekli önlemlerin alınması` diyor dikkat ederseniz."

Devlet politikası haline mi gelecek?

"Başladık işte."

Yenişafak

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir