• DOLAR 32.369
  • EURO 34.985
  • ALTIN 2325.34
  • ...
`HÜDA PAR ayrımcılığı ortadan kaldıracak`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Seçim çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR Eyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kışlar, Eyüpkent mahallesinde düzenlenen mahalle mitinginde vatandaşlara hitap etti.

 Kışlar burada yaptığı konuşmada HÜDA PAR’ın  ayrımcılığı ve  ikinci sınıf muamelesini ortadan kaldırmak için geldiğini söyledi.

 İnsanların uzaya çıktığı bir dönemde alt yapı sorunları ile boğuşan Eyyübkent mahallesinin çamur içersinde olduğunu söyleyen Kışlar, mahalle halkının elektiriği göremediğini ifade etti.

Kışlar “Şu anda biz de şahit oluyoruz elektrikler düşük geliyor. Bu yöneticilerimiz nasıl bir zihniyete sahip acaba. Burada ben bir şahsı suçlamıyorum aslında sistemin tümü bozuktur. Hizmet sisteminin tümü bozuk her zaman birinci ikinci sınıf insan muamelesi yapılmış. Bazı yerlere güzel hizmetler sunulmuşken bazı yerlerde hizmetin hiç birini sunmamışlar. işte HÜDA PAR sorunu kökten çözmek için geliyor.” dedi.

 Kışlar şöyle konuştu: “HÜDA PAR halkının hakkını korumak için geliyor. mustazafın, mazlumun hakkını savunmak için geliyor. En ücra köşedeki insanın hakkını ona götürmek için geliyor. Bir insanın kazanmış olduğu hakkı hiç kimse engelleyemez o insanın hakkının karşısında hiç kimse duramaz. Çünkü Allah bunu emretmiş. Mümin kardeşlerimizin sıkıntılarını gidermeye çalışacağız. Burada ki insanın Esentepe Mahallesi’ndeki insandan ne farkı var?”

 Ben Esentepe’deki kardeşlerimizin hizmetlerinin yapılmaması gerektiğini söylemiyorum. Oradakilere de hizmet yapmak lazım ama buradakilere de en güzel hizmeti yapmak lazım. Çünkü sen sandığa gittiğin zaman burası da bir oy orası da bir oy veriyor. Ama seçimden sonra hizmet bir tarafa yapılıyor. Diğer taraf göz arda ediliyor. Bu Allahın emrine aykırıdır. Bu insanlığa aykırıdır. İşte HÜDA PAR bunun karşısında durmak için geliyor inşallah”

 “Kim oy vermişse, vermemişse de insan olmasından kaynaklanan hakkından dolayı belediyenin tüm hizmetlerinden faydalanmalıdır.” diyen  Kışlar “Ama bakıyoruz bu mahallede sanki şöyle bir durum var: Vakti zamanında birilerine oy verilmemiş diye saf dışına bırakılmış biz HÜDA PAR olarak diyoruz ki Allahın izni ile sadece belediyeciliğe talip değiliz. Kardeşlerimizin elektrik sorunlarını da sağlık hizmetlerini de milli eğitim ile ilgili sorunlarına da talip olacağız. Onların o konudaki sıkıntılarını da gidereceğiz. Çünkü biz halkımızı kardeşimiz olarak görüyoruz. Sadece bir oy deposu olarak görmüyoruz öncelikle maneviyat, maneviyattan sonrada belediyeye düşen her türlü hizmeti en güzel şekilde belediye sınırları içerisinde olan her ferde eşit bir şekilde ulaştıracağımızı vaad ediyoruz inşallah diyoruz.” Şeklinde konuştu.

 Kışlar,  “Biz halkımızın sadece taşı ile toprağı ile uğraşmayacağız. Ailevi sıkıntıları ile komşuları ile ilgili sıkıntılarıyla, aşiretlerin kendi arasındaki her türlü sıkıntılara koşmayı vaat ediyoruz. Bunu da imanımızın bir gereği olduğunu söylüyoruz. Öncelikle halkımızın manevi yapısı ile ilgili projelerimiz var şu anda gençlerimiz başıboş kalmış daha doğrusu bazı kesimlerin çalışmalarıyla başıboş bırakılmıştır. Şu anda başıboş kalmış gençlerimiz madde bağımlısı olmuş gençlerimizin sokakta kalmış gençlerimizin kurtarılması için projeler üretmişiz bu projeleri uygulamaya koyacağız.” İfadelerini kullandı. (Mehmet Demir-İLKHA)

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir