• DOLAR 32.541
  • EURO 34.785
  • ALTIN 2493.639
  • ...

DİYARBAKIR- Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar ve beraberindeki Otomotiv Meslek Grubu Komitesi üyelerinden oluşan heyetle birlikte, 3. Sanayi Sitesi yönetimi ve esnaflrla bir araya geldi.

 

Kendisi de otomotiv sektöründen seçilen ve komite üyesi olan Ahmet Sayar, komite başkanı Veysi Ayşin ve komite üyeleri Vedat Özkeskin ile aynı zamanda DTSO Meclisi Katip Üyesi olan Süleyman Yıldırhan, 3. Sanayi Sitesi esnafıyla, açık hava toplantısı yaparak sitenin sorunlarını masaya yatırdılar.

 

Yapılan toplantıda sanayi sitelerinin güvenliğini sağlamak amacı ile DTSO Otomotiv Komitesi ve 3. Sanayi Sitesi Yönetimi olarak Kalkınma Ajansına yapılan başvurunun nihai sonucu için yapılan çalışmalar ve oluşturulması planlanan 4. Sanayi Sitesi’nin çalışmalarının hızlandırılması ön plana çıktı.

 

Öte yandan, iş makinaları üzerinde çalışan esnafın, iş makinelerine uygun bir yerin yapılması ile ilgili talebi de, görüşülen konular arasında yer aldı.

 

DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, esnafa yönelik yaptığı konuşmada, hem oda olarak hem de oda bünyesinde otomotiv sektörünü temsil eden komite olarak, sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini ve sektördeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirterek, odanın yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgi sundu.

 

Koltukların ve unvanların önemli olmadığını, kentin ekonomik gelişmesi adına kendilerini birer hizmetkâr olarak gördüklerini vurgulayan Sayar, “Ticaret ve Sanayi Odası’nın, üyelerin geldiği değil, üyelerine giden bir odaya dönüştürmek anlayışıyla hareket ediyoruz” dedi. (Zeki Aras-İLKHA)