• DOLAR 32.579
  • EURO 35.03
  • ALTIN 2428.678
  • ...
`HÜDA PAR Mazlum ve mustazaflar için bir müjdedir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA-Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Şanlıurfa’da seçim çalışmalarına devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Eyübiye ilçesine bağlı Muradiye mahallesinde saat 19.00’da bir miting düzenlendi. Program Kur’anı Kerim Tilaveti ile başladı.

Yapılan mitingde bir konuşma yapan HÜDA PAR Eyubiye ilçe Belediye Başkan Adayı Mehmet Kışlar HÜDA PAR’ın ezilmiş halk için bir müjde olduğunu söyledi.

HÜDA PAR’ın mazlum ve mustazaf halka bir müjde olduğunu ifade eden Mehmet Kışlar, zalimin karşısında duracak mazlumun hakkını koruyacak iyiliği emredip kötülükten men edecek HÜDA PAR’ın geldiğini söyledi.

Son zamanlarda iyiliği emreden kötülüğü neh eden insanlarımız azaldığını belirten Kışlar,  “Bu insanlar azaldıkça toplumumuz çirkefe battı. Bin bit türlü musibet ve sıkıntılarla karşı karşıya kaldık. Ve hala bu sıkıntılar devam ediyor. Müslümanlar kardeştir. HÜDA PAR bunun uygulamasını yapacaktır. Memleketimize kardeşlik tohumlarını serpecek ve tüm Müslümanları bir araya toplayacak.” dedi.

Toplumun Camileri soyacak kadar bozulduğunu vurgulayan Kışlar, “Toplum Kur’an’dan uzaklaştığı zaman bu olumsuzluklar ortaya çıktı. İslam’dan uzaklaştık intihar vakaları arttı, boşanmalar çoğaldı, cinayetler çoğaldı. Uyuşturucu kullanma yaşı gittikçe düşüyor, neredeyse ilkokul öğrencileri bile kullanıyor. Hür Dava Partisi bunun önüne geçmek için kurulmuş olan bir partidir. Gençlerimizin islama dönmesi için, Kuran neslinin yetişmesi için huzurlu bir toplumun oluşması için HÜDA PAR geliyor ” ifadelerinde bulundu.

Belediyeciliğin en iyisini de yapacaklarını belirten Kışlar, biz vaat ediyoruz. Belediye’ye gelirsek belediyenin malını yetimi malı gibi koruyacağız. Belediyenin malını ne yedireceğiz nede yedireceğiz. Belediyenin bütün imkânlarını halkın hizmetine sunacağız. Tolumun ıslahı için ne gerekiyorsa yapacağız” şeklinde kaydetti.

(İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir