• DOLAR 32.573
  • EURO 34.97
  • ALTIN 2425.591
  • ...
Bursa Umut Kervanı'ndan Suriyeli aileye yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA- Fakir aileler ile zenginler arasında köprü olmayı amaçlayan Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası Suriyeli ailelere olan yardımlarına devam ediyor.

 

Yaptığı yardımlarla fakir ailelilerin umudu olan Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası Suriye’deki iç savaştan kaçıp Bursa’ya yerleşen aileye çeşitli ev eşyası yardımında bulundu.

 

Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası derneğinin genel başkanı Abdurrezak Arslan yaptığı açıklamada, Suriye’de ki iç savaştan kaçıp Bursa’ya yerleşen bir çok aileye ulaşmaya çalıştıklarını belirtti.

 

Arslan, Bursa’da bulunan bir Suriyeli aileye bir adet buz dolabı, bir adet çamaşır makinesi, bir adet yatak, 4 adet halı, 3 adet tabak takımı, 4 adet battaniye,  bir adet televizyon ve 2 adet ise koltuk yardımı yaptıklarını açıkladı.

 

Yapılan yardımlara vesile olan hayırseverlere teşekkür eden Arslan, “Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Yardımların yerine ulaştığını hayırseverlerimize iletirken daha fazla aileye, daha fazla yardım yapabilmemiz için de hayırsever kardeşlerimizden bize ulaşmasını istiyoruz.”ifadelerini kullandı.(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir