• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
HÜDA PAR Kozluk`ta seçim bürosunu açtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Hür Dava Partisi Batman Kozluk İlçe Teşkilatı, HÜDA PAR Batman Belediye Başkan Adayı Dr. Aydın Gök ve beraberindeki heyetinde katıldığı Merkez Çarşı ve Kozluk Üçyol mevkiinde  iki  seçim bürosu açtı. 

Kozluk’a konvoy halinde gelen HÜDA PAR Batman Belediyesi Başkan Adayı Dr. Aydın Gök ve partilileri,  ilçe girişinde, HÜDA PAR Kozluk Belediye Başkan Adayı Seyithan Aksoy ve halk karşıladı. 

Merkez seçim lokalinin açılış için düzenlenen program Siraç Akboğa Hocanın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. 

Programda konuşan HÜDA PAR Kozluk Belediye Başkan Adayı Seyithan Aksoy “Geçen hafta üzücü bir olay yaşandığı için açılışımızı bugün yapıyoruz. Bizler İslam ve insanı referans alarak yola çıktık. Şunu vadetmek istiyorum. Hiçbir zaman şuana kadar alışılagelmiş yalan, vaadinde durmayan, her türlü Bizans oyunlarıyla halkı sadece oradaki koltuğa oturmak için değil, gerçekten halka hizmeti hakka hizmet anlayışıyla oraya gitmeye çalışacağız. Rabbim 30 Mart gecesi bu seçimin ilçemize ülkemize hayırlara vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi. 

İslami referanslı bir parti

HÜDA PAR Batman Belediye Başkan Adayı Dr. Aydın Gök de programda yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Bizim bütün işlerimiz inşallah hayırdır ve hayal olacaktır. Partimiz İslami referanslı bir partidir. Ve biz inancımıza da, kimliğimize de, hizmetimize de sahip çıkacağız. Maalesef şuana kadar bizi yönetenler insanı sürekli tek yönlü olarak değerlendirdiler. Yani insanımızı sadece ve sadece maddi yönde hitap etmeye çalıştılar. Bunu yaparken de insanımıza hizmet etmediler, edemediler. Ya kendi ideolojilerine, ya yandaşlarına, ya ailelerine ya da aşiretlerine hizmet ettiler. Biz Müslümanız inancımıza da sahip çıkacağız, kimliğimize sahip çıkacağız ve hizmette yapacağız.” 

Konuşmaların sonunda Seçim lokalleri tekbir ve salavatlar eşliğinde kurdeleler kesilerek açıldı. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir