• DOLAR 32.515
  • EURO 34.953
  • ALTIN 2431.408
  • ...
Ağrı'da, aydınlatılmayan araç kundaklamalarına bir yenisi eklendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI –  Ağrı 100. Yıl Mahallesinde araç kundaklamalara bir yenisi daha eklendi. Son zamanlarda sık sık yaşanan araç kundaklamalar, kaldığı yerden devam ederken, Ağrı Emniyet Müdürlüğünün kundaklamalar ile bir vatandaşın evine ses bombasının atılması olaylarını aydınlatamaması mahalleli tarafından tepki ile karşılandı.

 

Ağrı 100. Yıl Mahallesi 1226. Sokakta ikamet eden Murat Alpaslan’ın aracı  bu gün  saat 02.00 sıralarında, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kundaklandı.

 

Kullanılamaz hale gelen aracın sahibi Alpaslan, kendi aracı dahil kundaklanan diğer araçlarla ilgili Emniyetin olayları aydınlatmamasına tepki gösterdi.

 

Alpaslan olayla ilgili olarak,” Araç yakmalar sadece 100. Yıl Mahallesinde yapılıyor. Başka bir mahallede araç yakılmıyor. Bu durum çok manidar. Ve bu mahallede o kadar araç yakıldı, bir tanesinin faili yakalanmadı. “ şeklinde tepkisini dile getirdi.

 

Mahalle sakinlerinden Fesih Doğan ise, aracın kundaklanmasından sonra plakasız bir aracın mahalleden çıktığını  belirterek,” Görüştüğümüz birkaç insan ,aracın yakıldığı saatlerde, plakasız bir aracın mahalleden çıktığını söylüyorlar. Mobese kameralarından bu aracı çıkarabilirler, bakalım bu aracı yakanların faili ortaya çıkacak mı. Emniyet birimleri isterlerse faili ortaya çıkarırlar. Araç yakılmalarının artmasından sonra mahallede sık sık devriye  geziyor. Araç yandığı sırada, hemen arka sokakta devriye tur atıyordu. Geldiler, incelediler sonra da çıkıp gittiler. Bu kundaklama da faili meçhul olacak. “ diyerek olayların aydınlatılmadığından  yakındı. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir