• DOLAR 32.331
  • EURO 35.11
  • ALTIN 2295.22
  • ...
SON DAKİKA
HÜDA PAR flamaları polisin önünde sökülüp yakıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman’ın 8. Cadde (Mehtap Sineması) yanında dün gece saatlerinde kimliği henüz öğrenilemeyen bir grup, asılı olan Hür Dava Partisi filamalarını söktü. Olayı görmesine rağmen polisler, gruba müdahalede bulunmayarak kafalarda soru işaretinin kalmasına sebep oldu.

Olay, dün gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Olay mahallinin çevredeki kamera görüntülerine takılan 7 kişilik bir grup, ilk olarak olay yerine geldi. Burada bir müddet durup etrafı kolaçan eden grup, daha sonra direklere asılan HÜDA PAR’ın bir kısım filamalarını indirdi. Kısa bir süre sonra 3 ekip arabasından oluşan polisler, olay yerine intikal etti. HÜDA PAR’ın filamalarını söken grubun yanına gelen polisler, kimlik kontrolü yaptı. Polislerin olay yerine geldiğini görmesine ve polislerin orada bulunmasına rağmen grubun çok rahat bir tavır takınması ise kameralardan kaçmadı.

Kimlik kontrolü yaptıktan sonra polislerin, gruba hiçbir müdahalede bulunmayıp olay yerinden uzaklaşması kafalarda soru işareti bıraktı.

Polislerin olay yerinden uzaklaştığını gören grup, ardından diğer asılı filamaları da sökerek yoldan geçenlere aldırış etmeden orada buldukları kasalarla birlikte yaktı. Çıkan yangın nedeniyle yandaki market yangın tehlikesi geçirdi.

Daha sonra grup, yükselen ateşin önünde önce hatıra fotoğrafı çekip ardından ateşin üstünden atladı.

Kısa bir müddet sonra tekrar olay yerine gelen polisler, çıkan ateşi görerek önce arabadan inip etrafa baktı. Ardından polisler, itfaiyeye haber verdi. İtfaiyeye haber vermesi üzerine polisler, olay yerinden uzaklaştı.

Polislerin ardından olay yerine gelen Belediyeye ait itfaiye ekibi, çıkan ateşi söndürdü.

Tüm olup bitenlere karşı polislerin hiçbir müdahalede bulunmamasına tepki gösteren partililer, yetkililerin bu duruma acilen müdahale etmesini istedi.  (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir