• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Yaralılar İLKHA`ya konuştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN – BDP’nin seçim lokaline kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından yapılan ses bombalı saldırıyı kınamak amacıyla BDP tarafından dün Kızıltepe Özgürlük Meydanı’nda yapılan kitlesel basın açıklamasından sonra yapılan yürüyüşte yer alan yüzleri kapalı grubun HÜDA PAR üyelerine yaptığı taşlı, sopalı ve bıçaklı saldırıda yaralanan Burhan Kılınç, İLKHA’ya konuştu.  

HÜDA PAR Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Molla Mahmut Kılınç’ın yeğini olduğu öğrenilen Burhan Kılınç, kolundan aldığı bıçak darbesiyle yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tedavisinin ardından taburcu edilmişti.    

Kılınç şunları söyledi, “Yaklaşık 5-6 kişi, bir arkadaşımı aralarına alıp dövdüklerini gördüm. İçlerinden biri arkadaşımı bıçaklayınca ben de onu aralarından çekip almak istedim. Kargaşada elimden kan geldiğini gördüm, zaten ellerindeki sopalarla bizi vuruyorlardı. Olay, partimizin önünde gerçekleşti. BDP’li grup, yürüyüş esnasında parti bayraklarımızı indiriyorlardı. Hakaret ve küfürler ediyorlardı, buna rağmen biz karşılık vermedik ve parti binamıza geri döndük. Daha sonra hastaneye kaldırdılar bizi, elime dikiş attılar. Olay bundan ibarettir.” (M. Salih Keskin – İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir